Vážení klienti, dovolujeme si Vás upozornit, že e-shop z důvodu technických úprav bude ve dnech 28.-29.32024 v režimu katalogu.
Objednávky bude možné zadávat od soboty 30.03.2024.
Děkujeme tímto za Vaši přízeň, trpělivost a pochopení. Vaše NaturaPura.

  • Dočasně nedostupné
Lactobacillus acidophilus 50 g
search
  • Lactobacillus acidophilus 50 g
  • Lactobacillus acidophilus 50 g

Lactobacillus acidophilus 50 g

Lactobacillus acidophilus  je členem rodu bakterií Lactobacillus. Tyto bakterie lze nalézt v ústech, střevech a vagíně. L. acidophilus nejhustěji kolonizuje tenké střevo, kde pomáhá udržovat zdravou střevní stěnu a podporuje celkovou funkci trávení.

2 190,00 Kč
S DPH
Dočasně nedostupné
P1464
Zdarma za 730 bodů Zdarma za 730 bodů
>Zaregistrujte se a získáte 22 věrnostních bodů/66,00 Kč Zaregistrujte se a získáte 22 věrnostních bodů/66,00 Kč (Každé utracené 100,00 Kč = 1 bod, 1 bod = 3,00 Kč sleva)
Váš košík bude mít celkem 22 věrnostních bodů, které lze vyměnit za poukaz v hodnotě 66,00 Kč.
Dostupná doprava
  • GLS 119,00 Kč
  • Doba dodání 2-3 dny (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Kurýr PPL 119,00 Kč
  • Doba dodání 2-3 dny. (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Zásilkovna 75,00 Kč
  • Doba dodání 2-3 dny. (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Naturapura Zdarma
  • Osobní odběr sklad Boskovice 680 01, Havlíčkova 1598/63 (průmyslový areál), otevírací doba 10.00-16.00

  Je platba kartou bezpečná?

Platíte bankovní bránou s kvalitním zabezpečením proti napadení.

  Kolik zaplatím za dopravu?

Doprava od 75 Kč, při nákupu nad 3000 pro ČR zdarma.

  Nakoupili jste něco špatně?

Nepoužité zboží a dárky rádi vyměníme.

Výhody probiotického prášku L. acidophilus

> Pomáhá podporovat dobře vyvážený mikrobiom

> Lepší vstřebávání vitamínů a živin

> Pozitivní vliv na střevní a urogenitální flóru

> Udržování integrity sliznice

> Zlepšení imunitního systému

> Anti-Candida vlastnosti

> Pomáhá při regulaci zánětlivých trávicích stavů

> Pozitivní vliv na autistické děti

> Poskytuje antagonistické prostředí pro patogeny


Povolená zdravotní tvrzení dle platných nařízení EU:

> Dle současné legislativy EU nejsme oprávněni uvádět podrobnější informace, které by v nás mohly vzbudit dojem zdravotního, nebo léčebného účinku. Nesmíme již uvádět ani vědeckými výzkumy prokázané účinky, pokud se nejedná o farmaceutickou firmou registrovaný lék.


Složení

Probiotický prášek Lactobacillus Acidophilus

200 miliard cfu/gram

Doporučené dávkování 

> Dávkování se u jednotlivých osob liší v závislosti na závažnosti jejich situace. Tyto dávky se pohybují od 25 miliard cfu za den až do 800 miliard cfu za den. Nízké dávky probiotik budou mít omezené zdravotní přínosy. K dosažení požadovaných výsledků budete potřebovat vyšší potenci. 

> Probiotika se nejlépe užívají nalačno ráno a/nebo před spaním. Doporučuje se také pauza 30-45 minut před jídlem nebo po něm. Pokud užíváte antibiotika, měli byste mít 2hodinovou přestávku před nebo po užití probiotik.

  • Dospělí

> Začněte s jednou odměrkou (0,8 gramu, 160 miliard cfu) probiotického prášku pro dospělého  ráno na lačný žaludek (30 minut před jídlem). Prášek rozpusťte ve sklenici filtrované vody a vypijte. Tuto dávku užívejte pouze  JEDNOU denně. Na této dávce  zůstaňte asi 3-5 dní. 

> Pokud nejste spokojeni s výsledky, zvyšte dávkování na dvě odměrky denně, jednu ráno a jednu před spaním. Po jednom týdnu navyšte na tři odměrky denně, v případě že stále nedosahujete očekávaných výsledků. Nejvyšší doporučená dávka jsou čtyři odměrky denně pro dospělé. Vždy můžete snížit dávkování nebo na několik dní probiotika přestat užívat

  • Děti

> Začněte s jednou dětskou odměrkou (0,1 gramu, 20 miliard cfu) probiotického prášku  ráno na lačný žaludek. Prášek rozpusťte ve sklenici filtrované vody a vypijte. Zůstaňte a této dávce asi 3-5 dní.

> Pokud vaše dítě nedosahuje očekávaných výsledků, zvyšte dávku na jednu odměrku ráno a jednu odměrku před spaním. Zůstaňte v této dávce po dobu jednoho týdne. Pokud stále nejste spokojeni s výsledky, navyšte na 2 odměrky ráno a 2 odměrky před spaním. Vždy můžete snížit dávkování nebo na několik dní probiotika přestat užívat.

SKLADOVÁNÍ A MINIMÁLNÍ TRVANLIVOST

Pro optimální účinnost je  nejlepší uchovávat probiotika v chladničce s pevně uzavřeným víčkem. Nevyndávejte absorbent vlhkosti, pokud je obsažen. Používejte jen čisté a především suché nástroje. Vlhkost vadí probiotikům především.

Poznámka:

> Probiotické doplňky CUSTOM PROBIOTICS jsou teplotně stabilní po dobu 2-3 týdnů bez chlazení. U probiotik bylo provedeno dvouleté testování teplotní stability. Probiotika jsou navržena tak, aby jejich ztráta neovlivnila účinnost uvedenou na etiketě. S těmito  probiotiky lze cestovat 2-3 týdny bez chlazení. 


UPOZORNĚNÍ

Tento produkt byl uvedený na trh jako doplněk stravy. Produkt nemá schválené léčivé účinky a nejedná se o lék a není určen jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Ukládejte mimo dosah dětí. Minimální trvanlivost vyznačena na obalu. Účelem informací zde uvedených není zvýšení spotřeby a výdeje produktů. Nevybízíme vás k nevhodnému, nestřídmému nebo neopodstatněnému užívání produktů. Vždy si pečlivě prostudujte příbalový leták, účinné látky a použítí produktů konzultujte s lékařem nebo lékárníkem

Poznámka: 

Každý trávicí systém je jedinečný jako otisk prstu. Musíte najít dávkování, které nejlépe vyhovuje VÁM nebo vašemu dítěti. Může to být jedna, dvě, tři nebo dokonce šest odměrek denně v závislosti na věku a požadovaném výsledku. Toto postupné zvyšování dávky je dobrý způsob, jak najít optimální dávkování .

P1464

Mohlo by vás také zajímat

Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.

Doprava zdarma od 2000 Kč

Doprava v ČR zdarma
při nákupu nad 3000 Kč