Vážení klienti, dovolujeme si Vás upozornit, že e-shop z důvodu technických úprav bude ve dnech 28.-29.32024 v režimu katalogu.
Objednávky bude možné zadávat od soboty 30.03.2024.
Děkujeme tímto za Vaši přízeň, trpělivost a pochopení. Vaše NaturaPura.

  • Dočasně nedostupné
Probiotika Bifidobacterium Longum 50 g
search
  • Probiotika Bifidobacterium Longum 50 g
  • Probiotika Bifidobacterium Longum 50 g
  • Probiotika Bifidobacterium Longum 50 g

Probiotika Bifidobacterium Longum 50 g

Jedinečný kmen Bifidobacterium longum je nadějné psychobiotikum, které může pomoci při zvládání občasného stresu a jeho biochemické expresi v lidském těle.

Tento produkt zasíláme pouze s platbou předem a pouze kurýrem PPL, GLS na Vaši adresu. Nelze zasílat na jakákoliv výdejní místa Zásilkovna.

2 525,00 Kč
S DPH
Dočasně nedostupné
P1379
Zdarma za 842 bodů Zdarma za 842 bodů
>Zaregistrujte se a získáte 25 věrnostních bodů/75,00 Kč Zaregistrujte se a získáte 25 věrnostních bodů/75,00 Kč (Každé utracené 100,00 Kč = 1 bod, 1 bod = 3,00 Kč sleva)
Váš košík bude mít celkem 25 věrnostních bodů, které lze vyměnit za poukaz v hodnotě 75,00 Kč.
Dostupná doprava
  • GLS 119,00 Kč
  • Doba dodání 2-3 dny (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Kurýr PPL 119,00 Kč
  • Doba dodání 2-3 dny. (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Zásilkovna 75,00 Kč
  • Doba dodání 2-3 dny. (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Naturapura Zdarma
  • Osobní odběr sklad Boskovice 680 01, Havlíčkova 1598/63 (průmyslový areál), otevírací doba 10.00-16.00

  Je platba kartou bezpečná?

Platíte bankovní bránou s kvalitním zabezpečením proti napadení.

  Kolik zaplatím za dopravu?

Doprava od 75 Kč, při nákupu nad 3000 pro ČR zdarma.

  Nakoupili jste něco špatně?

Nepoužité zboží a dárky rádi vyměníme.

Bifidobacterium longum je jedno z nejčastěji se vyskytujících probiotických kmenů v těle. Bifidobacterium longum je schopné přežít drsné podmínky ve střevech, jelikož  nemá na něj nikterak vliv průchod trávícím traktem tj.  žaludeční kyselinoa, žluč nebo kolísání pH.

B. longum může hrát hlavní roli ve vývoji gastrointestinálního systému  zejména u dětí, které jsou narozeny císařským řezem  nebo krmené umělou výživou. Suplementace  v tomto případě je nepostradatelná. 

Výhody probiotického prášku B.longum

> Pomáhá podporovat dobře vyvážený mikrobiom

> Lepší vstřebávání vitamínů a živin

> Pozitivní vliv na střevní a urogenitální flóru

> Udržování integrity sliznice

> Zlepšení imunitního systému

> Pomáhá při regulaci zánětlivých trávicích stavů

Poskytuje antagonistické prostředí pro patogeny


Povolená zdravotní tvrzení dle platných nařízení EU:

  • Dle současné legislativy EU nejsme oprávněni uvádět podrobnější informace, které by v nás mohly vzbudit dojem zdravotního, nebo léčebného účinku. Nesmíme již uvádět ani vědeckými výzkumy prokázané účinky, pokud se nejedná o farmaceutickou firmou registrovaný lék.

SLOŽENÍ

Kmeny bakterií: Bifidobacterium longum (BL-05).100 miliard cfu/gram. Podrobnosti o vybraných kmenech můžete nalézt na stránkách výrobce www.customprobiotics.com

Bez dalších přídatných látek!

Prášek Custom Probiotics NEOBSAHUJE žádné běžné alergeny: mléko / kasein, vejce, ryby, měkkýše, ořechy, arašídy, pšenice / lepek, kukuřice, kvasinky a sójové boby. Neobsahuje přidaná barviva, konzervanty ani vonné látky.

 

DÁVKOVÁNÍ

Dospělí

> Začněte s jednou odměrkou (0,8 gramu, 80 miliard cfu) probiotického prášku pro dospělého  ráno na lačný žaludek (30 minut před jídlem). Prášek rozpusťte ve sklenici filtrované vody a vypijte. Tuto dávku užívejte pouze  JEDNOU denně. Na této dávce  zůstaňte asi 3-5 dní. 

> Pokud nejste spokojeni s výsledky, zvyšte dávkování na dvě odměrky denně, jednu ráno a jednu před spaním. Po jednom týdnu navyšte na tři odměrky denně, v případě že stále nedosahujete očekávaných výsledků. Nejvyšší doporučená dávka jsou čtyři odměrky denně pro dospělé. Vždy můžete snížit dávkování nebo na několik dní probiotika přestat užívat

Děti

> Začněte s jednou dětskou odměrkou (0,1 gramu, 10 miliard cfu) probiotického prášku  ráno na lačný žaludek. Prášek rozpusťte ve sklenici filtrované vody a vypijte. Zůstaňte a této dávce asi 3-5 dní.

> Pokud vaše dítě nedosahuje očekávaných výsledků, zvyšte dávku na jednu odměrku ráno a jednu odměrku před spaním. Zůstaňte v této dávce po dobu jednoho týdne. Pokud stále nejste spokojeni s výsledky, navyšte na 2 odměrky ráno a 2 odměrky před spaním. Vždy můžete snížit dávkování nebo na několik dní probiotika přestat užívat.

Poznámka: 

Každý trávicí systém je jedinečný jako otisk prstu. Musíte najít dávkování, které nejlépe vyhovuje VÁM nebo vašemu dítěti. Může to být jedna, dvě, tři nebo dokonce šest odměrek denně v závislosti na věku a požadovaném výsledku. Toto postupné zvyšování dávky je dobrý způsob, jak najít optimální dávkování .

SKLADOVÁNÍ A MINIMÁLNÍ TRVANLIVOST

Pro optimální účinnost je  nejlepší uchovávat probiotika v chladničce s pevně uzavřeným víčkem. Nevyndávejte absorbent vlhkosti, pokud je obsažen. Používejte jen čisté a především suché nástroje. Vlhkost vadí probiotikům především.

Poznámka:

Probiotické doplňky CUSTOM PROBIOTICS jsou teplotně stabilní po dobu 2-3 týdnů bez chlazení. U probiotik bylo provedeno dvouleté testování teplotní stability. Probiotika jsou navržena tak, aby jejich ztráta neovlivnila účinnost uvedenou na etiketě. S těmito  probiotiky lze cestovat 2-3 týdny bez chlazení. 


UPOZORNĚNÍ

Tento produkt byl uvedený na trh jako doplněk stravy. Produkt nemá schválené léčivé účinky a nejedná se o lék a není určen jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Ukládejte mimo dosah dětí. Minimální trvanlivost vyznačena na obalu. Účelem informací zde uvedených není zvýšení spotřeby a výdeje produktů. Nevybízíme vás k nevhodnému, nestřídmému nebo neopodstatněnému užívání produktů. Vždy si pečlivě prostudujte příbalový leták, účinné látky a použítí produktů konzultujte s lékařem nebo lékárníkem

P1379

Mohlo by vás také zajímat

Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.

Doprava zdarma od 2000 Kč

Doprava v ČR zdarma
při nákupu nad 3000 Kč