Dr.Mercola Complete AFTERBIOTICS SBO probiotics 18mld CFU 30 kapslí
search
  • Dr.Mercola Complete AFTERBIOTICS SBO probiotics 18mld CFU 30 kapslí
  • Dr.Mercola Complete AFTERBIOTICS SBO probiotics 18mld CFU 30 kapslí
  • Dr.Mercola Complete AFTERBIOTICS SBO probiotics 18mld CFU 30 kapslí

Dr.Mercola Complete AFTERBIOTICS SBO probiotics 18mld CFU 30 kapslí

Complete Afterbiotics®  kombinuje sílu půdních organismů (SBO), probiotika netvořící spóry a probiotické kvasineky (Saccharomyces boulardii). Lze užívat samostatně pro opravu mikrobiomu nebo v kombinaci s Complete Spore Restore (SBO Probiotic) pro vytvoření optimálního prostředí pro další použití řady Complete Probiotics.

899,00 Kč
S DPH
Dostupné
Počet

P1229
Zdarma za 300 bodů Zdarma za 300 bodů
>Zaregistrujte se a získáte 9 věrnostních bodů/27,00 Kč Zaregistrujte se a získáte 9 věrnostních bodů/27,00 Kč (Každé utracené 100,00 Kč = 1 bod, 1 bod = 3,00 Kč sleva)
Váš košík bude mít celkem 9 věrnostních bodů, které lze vyměnit za poukaz v hodnotě 27,00 Kč.
Dostupná doprava
  • GLS 119,00 Kč
  • Doba dodání 2-3 dny (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Kurýr PPL 119,00 Kč
  • Doba dodání 2-3 dny. (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Zásilkovna 75,00 Kč
  • Doba dodání 2-3 dny. (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Naturapura Zdarma
  • Osobní odběr sklad Boskovice 680 01, Havlíčkova 1598/63 (průmyslový areál), otevírací doba 10.00-16.00

  Je platba kartou bezpečná?

Platíte bankovní bránou s kvalitním zabezpečením proti napadení.

  Kolik zaplatím za dopravu?

Doprava od 75 Kč, při nákupu nad 3000 pro ČR zdarma.

  Nakoupili jste něco špatně?

Nepoužité zboží a dárky rádi vyměníme.

Kompletní Afterbiotika - perfektní trifecta různých kmenů, které poskytují silnou podporu pro opravu mikrobiomu

  • Půdní organismy (SBO)

3 rezistentní kmeny SBO pro obnovu vašich střev, včetně Bacillus subtilis HU58

Clostridium butyricum

Bacillus subtilis HU58

Bacillus coagulans SC208

  • Probiotika netvořící spóry

3 klasická probiotika, včetně kvasinkového probiotika Saccharomyces boulardii

Lactobacillus rhamnosus GG

Pediococcus acidilactici

Probiotické kvasnice Saccharomyces boulardii

  • Prebiotics Citrus Bioflavonoid Complex in Complete Afterbiotics®

byl speciálně navržen tak, aby zvýšil produkci butyrátu v celém tlustém střevě. V jedné zveřejněné 12-týdenní studii naší citrusové směsi se podíl butyrátu na celkových SCFA (mastné kyseliny s krátkým řetězcem) výrazně zvýšil a jeho biologická dostupnost se zvýšila.


Proč na funkci střevní bariéry tolik záleží?

Protože se skládá z imunitních buněk, střevních bakterií a epiteliálních buněk, které drží pohromadě tím, co je známé jako „mezibuněčné těsné spoje“.

Těsné spoje chrání vaše tělo před toxiny a patogenními bakteriemi a podílejí se na modulaci neboli vyrovnávání imunitní reakce vašeho těla. 

Tato modulace je klíčem k prevenci nadměrné imunitní reakce – nebo cytokinové bouře – která může vést k rozsáhlému poškození tkáně.

Některé kmeny probiotik mohou prostřednictvím svých modulačních účinků podporovat vaši GALT a zdravou, normální zánětlivou reakci – a tím i imunitní funkci.


Výhody produktu

Kombinuje sílu spor SBO Bacillus, včetně jedinečně odolného kmene známého jako Pediococcus acidilactici a probiotik, jako jsou Lactobacillus rhamnosus GG a Saccharomyces boulardii.

Pro optimální zdraví střev potřebujete dva druhy dobrých bakterií: probiotické spóry (SBO probiotika) a opětovné nasazení probiotik. SBO probiotika pomáhají vašemu mikrobiomu zotavit se z probíhajících útoků stresu, zpracovaných potravin, cukrů a znečištění.

Probiotické spóry nebo půdní organismy (SBO) jsou klíčovými kmeny bakterií, které pomáhají chránit a obnovovat vaši střevní flóru a připravují ji na zavedení probiotik.

Dieta našich předků zahrnovala tyto bakteriální spory, ale dnes se lidé vyhýbají dotyku špíny a důkladně drhnou zeleninu, aby odstranili všechny stopy půdy spolu s jejich přirozeně se vyskytujícími organismy.puda spory

  • V kombinaci s klasickými probiotiky zlepšíte:

stav svého mikrobiomu,

podporu trávení a vstřebávání živin,

snížení pH ve střevě, podpoříte růst prospěšných bakterií,

podpoříte normální detoxikační procesy vašeho GI traktu,

zlepšíte produkci mastných kyselin s krátkým řetězcem až o 40%.

  • SBO – neboli sporotvorné bakteriejsou produkovány přírodou, aby přežily extrémní podmínky prostředí, které by mohly za normálních okolností zabíjet běžné probiotické bakterie, a nabízejí tři hlavní výhody ve vašem střevě oproti běžným probiotikům, které nevytvářejí spory:

Spory mohou přežít nízké pH vašeho žaludku a doručit celou dávku do tenkého střeva (na rozdíl od některých druhů Lactobacillus).

Spory odolávají rozkladu enzymů, rozpouštědel a peroxidu vodíku, když putují do tenkého střeva.

Spóry jsou tepelně stabilní, takže produkt lze skladovat při pokojové teplotě bez ztráty účinnosti.

  • Podívejme se zblízka na každý kmen a na to, jak podporuje zdravý mikrobiom:

Clostridium butyricum

Anaerobní sporotvorný bacil C. butyricum se často vyskytuje v půdě a na zelenině pěstované ve zdravé půdě. Je také přítomen ve zdravém lidském střevě a kolonizuje se u novorozenců po narození. C. butyricum, známé pro svou schopnost produkovat vysoké množství kyseliny máselné, výzkumy ukazují, že C. butyricum může pomoci předcházet a obnovovat narušenou střevní flóru.

Bacillus subtilis HU58

Bakterie Bacillus jsou původní přírodní spórová probiotika. Jsou stabilní a odolné, takže procházejí kyselými podmínkami ve vašem žaludku do tenkého střeva. B. subtilis HU58 podporuje pozitivní prostředí pro růst prospěšných bakterií tím, že vytváří biofilmy nebo matrice, aby se zvýšila adheze a kolonizace střeva. Navíc podporuje zdravou imunitní odpověď stimulací GALT. Zejména HU58 zvyšuje hladiny SCFA, zejména butyrátu, a vylučuje několik různých trávicích enzymů na podporu trávení.

Bacillus coagulans SC208

Díky synergickému působení s Bacillus subtilis HU58 a Pediococcus acidilactici podporuje B. coagulans SC208 rozkvět a rozmanitou střevní flóru, zejména bakterie mléčného kvašení, které snižují pH ve střevě a vytvářejí prostředí nehostinné pro urážky. V nedávné studii tento cenný probiotický druh spolu s Bacillus subtilis HU58 podpořil zdravou mikrobiální ekologii střev a snížil poškození membránové bariéry.

Lactobacillus rhamnosus GG

Zvláště silná forma Lactobacillus rhamnosus , forma GG je odolná vůči žaludeční kyselině a žluči, což jí umožňuje přežít cestu přes horní GI trakt do tlustého střeva. S jednou z nejrychlejších rychlostí růstu zaznamenanou u probiotického kmene, který nevytváří spory, tento pozoruhodný kmen vyniká svou přilnavostí k lidským střevním epiteliálním buňkám pro potenciální probiotické výhody.

Pediococcus acidilactici

Toto probiotikum produkuje kyselinu mléčnou a butyrát, které pomáhají zvýšit populace prospěšných bakteriálních druhů a opravují slizniční vrstvu střeva. Jako hlavní producent kyseliny mléčné pomáhá bránit střeva před problémy tím, že rychle vytváří kyselé prostředí. Výzkumy ukazují, že podporuje zdravou zánětlivou reakci ve střevech a podporuje zdravou imunitní odpověď.

Saccharomyces boulardii

Tento jedinečný probiotický kmen není druhem bakterie, ale kvasinky, která ve vašem těle funguje jako probiotikum. S. boulardii, doporučovaný po desetiletí při střevních problémech, podporuje zdravou funkci střevní bariéry, pomáhá chránit střevní výstelku, podporuje zdravou funkci střev a moduluje imunitní odpověď.


Výživové hodnoty

Velikost dávky: 1 rostlinná kapsle
Balení obsahuje 30 dávek. 

Množství

v 1 dávce

%RHP*

Dr. Mercola Afterbiotics & SBOs

265 mg (18 mld. CFU)

**

Saccharomyces boulardii

**

Pediococcus acidilactici

**

Lactobacillus rhamnosus GG

**

Bacillus subtilis HU58

**

Bacillus coagulans SC208

**

Clostridium butyricum

**

Prebiotic Citrus Bioflavonoidní komplex - Citrus sinensis - pomeranč plod extrakt, Grapefruit - citrus paradisi - plod extrakt)

250 mg

**

* % denní referenční hodnoty příjmu

** denní referenční hodnota příjmu není stanovena

Složení

Complete Afterbiotics, SBO Probiotic, 18 mld CFU, 30 kapslí, doplněk stravy

Ostatní ingredience: Organic tmavý rýžový syrup, kapsle (HPMC celulóza).

Doporučené užívání

Užívejte 1 kapsli denně. Lze užívat samostatně pro opravu mikrobiomu nebo v kombinaci s Complete Spore Restore (SBO Probiotic) pro vytvoření optimálního prostředí pro další použití řady Complete Probiotics.


Upozornění

Jedná se o doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí. Produkt neslouží jako náhrada pestré stravy. Neobsahuje kofein, lepek, konzervační látky, barviva ani cukr. Doba expirace vyznačena na obalu. Tento produkt není určen k diagnostice, léčbě, léčení, nebo prevenci jakékoli choroby.

P1229

Mohlo by vás také zajímat

Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.

Doprava zdarma od 2000 Kč

Doprava v ČR zdarma
při nákupu nad 3000 Kč