Vážení klienti, dovolujeme si Vás upozornit, že e-shop z důvodu technických úprav bude ve dnech 28.-29.32024 v režimu katalogu.
Objednávky bude možné zadávat od soboty 30.03.2024.
Děkujeme tímto za Vaši přízeň, trpělivost a pochopení. Vaše NaturaPura.

Fermentovaná synbiotika YOUR FLORA Regenesis artyčok & čekanka 60 kapslí
search
  • Fermentovaná synbiotika YOUR FLORA Regenesis artyčok & čekanka 60 kapslí
  • Fermentovaná synbiotika YOUR FLORA Regenesis artyčok & čekanka 60 kapslí

Fermentovaná synbiotika YOUR FLORA Regenesis artyčok & čekanka 60 kapslí

Doplněk stravy bohatý na enzymy a mikroorganismy, s obsahem bio artyčoku a čekanky, které se přidávají pro regeneraci střevní mikroflory.

888,00 Kč
S DPH
Dostupné
P1174
Zdarma za 296 bodů Zdarma za 296 bodů
>Zaregistrujte se a získáte 9 věrnostních bodů/27,00 Kč Zaregistrujte se a získáte 9 věrnostních bodů/27,00 Kč (Každé utracené 100,00 Kč = 1 bod, 1 bod = 3,00 Kč sleva)
Váš košík bude mít celkem 9 věrnostních bodů, které lze vyměnit za poukaz v hodnotě 27,00 Kč.
Dostupná doprava
  • GLS 119,00 Kč
  • Doba dodání 2-3 dny (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Kurýr PPL 119,00 Kč
  • Doba dodání 2-3 dny. (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Zásilkovna 75,00 Kč
  • Doba dodání 2-3 dny. (u nákupu pod 500 Kč je připočítáno balné 50 Kč)

  • Naturapura Zdarma
  • Osobní odběr sklad Boskovice 680 01, Havlíčkova 1598/63 (průmyslový areál), otevírací doba 10.00-16.00

  Je platba kartou bezpečná?

Platíte bankovní bránou s kvalitním zabezpečením proti napadení.

  Kolik zaplatím za dopravu?

Doprava od 75 Kč, při nákupu nad 3000 pro ČR zdarma.

  Nakoupili jste něco špatně?

Nepoužité zboží a dárky rádi vyměníme.

Your Flora Regenesis je synbiotikum živých kultur založeném na unikátním složení, které poskytuje kompletní ekosystém mikrobů, kolonizačních faktorů a dalších látek, které vyživují váš jedinečný mikrobiom. Regenesis je speciálně navržena tak, aby pomáhala regenerovat trávicí prostředí. Symbiotický základ je vyroben z fermentovaných a naklíčených organických sójových bobů, které jsou ideální potravou pro kultivaci více než 100 druhů prospěšných mikroorganismů.

V ájurvédě jsou střeva považována za domov našeho imunitního systému. Regenesis obsahuje další bio potraviny a to artyčok a čekanku, které jsou považovány za "prebiotické" potraviny pro výživu prospěšné střevní flóry. Toto živé symbiotikum je ideální pro váš běžný životní styl, protože se nemusí skladovat v lednici. Kapsle se také dají vysypat do jídla, pokud máte problém s polykáním kapslí.

Artyčok a čekanka obsahují prebiotickou vlákninu inulin. Tato vláknina se nevstřebává, ale naopak poskytuje zdroj potravy pro růst vaší mikroflóry. Artyčok obsahuje množství antioxidantů a fytonutrientů, díky nimž má pověst potraviny šetrné k játrům a zároveň jedné z přírodních rostlinných potravin s největším obsahem živin.

Tyto složky jsou přidány do přípravku Your Flora Regenesis, aby podpořily znovuosídlení neboli "regeneraci" trávicího traktu. Je obzvláště vhodné užívat je po léčbě antibiotiky, která mohou vést k bakteriální nerovnováze a nepříjemným pocitům. Tato kombinace je hořká a zmírňuje dóši Pitta a Kapha.

Synbiotická směs Your Flora dodává tělu kompletní žijící ekosystém mikroorganismů a živin = tělo tak získává maximální množství aktivované výživy bez kompromisů. Synbiotika představují novou účinnější generaci doplňků výživy, ve které se spojují pozitivní účinky prebiotik s probiotiky.

Pro celý výrobní proces se používají pouze certifikované bio ingredience a tradiční metody, aby se dosáhlo co nejlepších výsledků. V závěrečných fázích fermentace se obsažené složky suší mrazem, aby se zachovala jejich přirozená forma. V závěru se výrobek analyzuje, aby se stanovili jeho konečné výživové hodnoty.

Proč volit synbiotika namísto probiotik

Synbiotika představují novou účinnější generaci doplňků výživy, ve které se spojují pozitivní účinky prebiotik s probiotiky. Symbióza představuje blízký vztah různých organismů uvnitř ekosystému, které se harmonicky doplňují ku vzájemnému prospěchu. V případě Your Flora se jedná o prebiotické nosiče v podobě sušeného ovoce a zeleniny, a probiotické kultury v podobě 35 kmenů Lactobacillů a Bifidobakterií - Kefi-soya™.

Výsledný pozitivní efekt této symbiózy umožňuje živým bakteriím lépe přežít v lidském střevě a správně jej kolonizovat, protože lidský organismus nedokáže střevní mikroflóru dostatečně obnovit sám. Její populace se navíc snižuje s přibývajícími roky, stresem, nevhodným stravováním, konzumací alkoholu a drog, kouřením či léky typu antibiotika a chemoterapeutika.

Tyto kombinované přípravky pomáhají při různých střevních a zažívacích potížích spojených s užíváním antibiotik, při průjmu či zácpě, a obecně přispívají ke zlepšení celkové imunity a zdraví.


Rozdíl mezi prebiotiky, probiotiky a synbiotiky

Prebiotika jsou v podstatě nestravitelné složky stravy a představují „substrát“ pro tělu prospěšné střevní bakterie, tj. navozují specifické změny ve složení a aktivitě střevní flóry, zejména pak podporují růst a množení těchto přátelských bakterií, čímž jsou přínosné pro svého hostitele. Prebiotiky se rozumí zejména vláknina, a to především na bázi oligosacharidů, které jsou přítomny v obilovinách, v ovoci a zelenině.

Probiotika jsou živé mikroorganismy, jinými slovy tělu prospěšné bakterie, žijící ve střevech. V případě YOUR FLORA se jedná o 35 druhů těchto živých kultur, s příznivými účinky na zdraví hostitele v případě, že jsou podávány v odpovídajících množstvích. Náš zažívací trakt obsahuje obrovské množství různých bakterií. Z hlediska zdraví je však žádoucí, aby byl zažívací trakt osídlen správnými bakteriemi, s převahou Lactobacillů a Bifidobakterií. Tyto bakterie totiž chrání organismus před patogeny, které mají negativní vliv na lidský organismus. 

Synbiotika jsou takové přípravky, které obsahují probiotikum i prebiotikum současně. Příznivé účinky obou uvedených skupin se tak vzájemně doplňují.


Složení

Living Culture Symbiotic™ kefír-kombuča fermentovaná bio naklíčená sója (Glycine max), bio artyčok (Cynara scolymus) list, bio čekanka (Cichorium intybus) kořen, bio fermentovaná tapioka (kapsle).

Alergeny jsou označeny tučně.

Výživové  hodnoty ve 2 kapslích

Living Culture Symbiotic™ Kefír-kombucha fermentovaná bio naklíčená sója (Glycine max) - 300 mg

Bio artyčok (Cynara scolymus) list - 200mg

Bio čekanka obecná (Cichorium intybus) kořen - 200mg

Dávkování

Dospělí: Užívejte 1 kapsli dvakrát denně s jídlem. Pokud potřebujete větší podporu, například po léčbě antibiotiky, můžete dávku zvýšit na 2 kapsle dvakrát denně.

Nejlepší je užívat ji s jídlem, ale vyhněte se užívání s horkými jídly nebo nápoji, které by mohly poškodit jemné živiny. Regenesis lze kombinovat s dalšími produkty Living Nutrition.

Regenesis má velmi výraznou chuť, proto doporučujeme v tomto případě kapsle neotvírat a nezasypávat jimi jídlo.

Skladování

Není nutné uchovávat v chladu.

Balení

60 kapslí


Upozornění

Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Produkt není vhodný jako náhrada pestré stravy a náhrada vyvážené diety. Jste-li v ošetřování (nemocní), těhotná nebo plánující těhotenství, konzultujte užívání výrobku s povolaným nutričním terapeutem nebo uvědomělým lékařem.

P1174

Mohlo by vás také zajímat

Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.

Doprava zdarma od 2000 Kč

Doprava v ČR zdarma
při nákupu nad 3000 Kč