Oblíbené příspěvky

Nejnovější příspěvky

alternativy kávy neboli houbové inspirace

S Zancanato - května 5, 2022 2 Min. Read

0

Ráda zkouším nové věci, abych zjistila, zda stojí za to a zda daný produkt mohu doporučit.

Nedávno jsem narazila na houbové Mushrooms4life coffee a  latté a rozhodla jsem se napsat o těchto lahodných adaptogenních směsích plných medicinálních hub, které jsou  skvělou podporou  nejen naší zdravé energie a výkonu během dne, ale i pocitu pohody.

Možná se ptáte, proč právě adaptogeny a káva?

Adaptogeny pomáhají vyrovnávat fyzické a duševní stresory v naší mysli a těle. Kofein může pomoci zvýšit naši bdělost a pozornost blokováním našich adenosinových receptorů, které způsobují ospalost. Může však také zvýšit naši hladinu kortizolu, stresového hormonu, což může vést k nervozitě či úzkosti. Adaptogeny, v tomto konkrétním případě Cordyceps a Reishi, které jsou cenným zdrojem adenosinu, neurotransmiteru, který pomáhá blokovat některé stimulační vlastnosti kofeinu, mohou pomoci vyrovnat naše hladiny kortizolu a zajistit, že budeme mít z kávy výhody a současně minimalizujeme jak nervozitu, tak i úzkost. Navíc tyto houby mají další zdravotní přínosy!

Houbové prášky jsou doslova nabité živinami včetně vitamínů, minerálů a antioxidantů. Jsou rovněž skvělé pro zdraví střev, protože jsou bohaté na prebiotika, která podporují zdravé trávení.

Mushrooms4life coffee se nabízí ve dvou variantách. Bio Reishi Zen kávová směs 80g a Bio Cordyceps Zen kávová směs 75 g, obě doplněné vanilkou a kardamonem.

Houba reishi má blahodárný vliv na náš imunitní systém, podporuje funkce oběhové soustavy a udržuje normální hladiny cholesterolu v krvi. 

Maitake má detoxikační vlastnosti. Obsahuje alfa i beta glukany, které podporují silný imunitní systém. 

Cordyceps vždy patřil v Číne a Tibetu k cenným houbám, které lze využít k harmonizaci jak duše, tak i těla. Je nejen bohatým zdrojem beta-glukanů, minerálů, stopových prvků a vitamínů, ale je i výborný adaptogen.

V těchto houbových směsích najdete i ceylonskou skořici, která má skvělý vliv na stabilizaci krevního cukru a podporuje normální trávení a funkci žaludku a střev. 

Stejně jako  kávy, tak i Mushrooms4life latté obsahují další medicinální houby; Maitake a Hericium a další aktivní složky, které jsou schopné modulovat reakci na stres a pozitivně ovlivnit naše zdraví.

Adaptogenní Mushrooms4life latté směsi jsou navrženy pro ty, kteří se chtějí kofeinu zcela vyhnout a kromě medicinálních hub jsou doplněny o antioxidanty a další aktivní látky. Latté jsou  plnohodnotnými alternativami kávy a nahradí Vám všechny výhody běžné kávy.

Celá řada Mushrooms4life káv & latté je vyrobena z nejkvalitnějších přírodních ingrediencí ve 100% organic kvalitě a je  skvělou volbou  pro ty z Vás, kteří jsou milovníky ranní kávy nebo potřebují  udržet zdravou energii a soustředění po celý den. 

 

Pokud jste zvědaví a chcete se dozvědět více o těchto směsích, můžete si přečíst více informací  na našem webu anebo přímo objednat zde

Stefani ❤️ 

www.stefaniazanconato.cz 

Jak se Vám líbí ná blog

0
0
0
0
0

Doprava zdarma od 2000 Kč

Doprava v ČR zdarma
při nákupu nad 3000 Kč